Algemene voorwaarden

Klanten kunnen bestellingen plaatsen op de bestelpagina op de website. De gehele bestelling moet worden afgerond om de gekochte goederen te kunnen ontvangen . U hebt 14 dagen om uw bestelling te ruilen of te retourneren. ( zie voorwaarden : Ruilen & Retourneren ) . Na deze periode is de aankoop definitief en blijft u de eigenaar van het gekochte product (en ) .

 

Betalingen kunnen op de navolgende manier plaatsvinden:

– Ideal
– Paypal

– Creditcard

Verzending en levering:

Supercollie wordt binnen Nederland verstuurd met Post.nl zodra de betaling is ontvangen.  Wij streven ernaar de levering te verzenden binnen 2-3 werkdagen. Je ontvangt de track en trace code zodra jouw pakketje is verstuurd. Binnen Nederland worden alle bestellingen verzonden voor € 4,-. Binnen Europa (landen: Belgie, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Luxemburg) verzenden we met DPD voor € 9,95. Bestelt u van buiten Europa en resterende Europese landen dan kunt u informeren naar de verzendmogelijkheden en kosten. Supercollie is niet aansprakelijk voor verlies of schade door de vervoerder.  Supercollie besteedt veel zorg aan de verzending van de goederen. Onze levertijden zijn een schatting en kunnen variëren.  Supercollie is niet aansprakelijk voor de bijkomende verzendkosten die het gevolg zijn van onjuiste informatie door de klant verstrekt.

 

Ruilen of retourneren

Een bestelling is pas compleet wanneer je helemaal tevreden bent. Supercollie.nl geeft u de mogelijkheid uw aankoop terug te sturen binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst. Het enige dat we vragen is dat de goederen schoon, ongedragen en met het originele etiket bevestigd worden geretourneerd . Vul het retour- of betaalbewijs in en zorg dat de items terug gestuurd worden in de originele verpakking . Gelieve ervoor te zorgen dat het pakket voldoende gefrankeerd is. Stuur het pakket naar het onderstaande adres . Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terugstorten op uw bankrekening. Retourneren van artikelen via de post is voor eigen kosten en risico . 
Retouradres:
Supercollie
Willem de Zwijgerlaan 258
1055 RE Amsterdam
Nederland

De afdeling klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen 09:00-17:00 : +31 ( 0 ) 6 52393343. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de paragraaf ‘ ‘ Ruilen en retourneren ‘ in de Algemene Voorwaarden .

Garantie en aansprakelijkheid

1. Supercollie.nl garandeert dat de geleverde goederen voldoen aan de gebruikelijke eisen en vrij zijn van welke gebreken ook.
2. De garantie vermeld onder punt 1 van garantie en aansprakelijkheid is van toepassing voor een periode van ten hoogste een maand na levering .
3. Supercollie.nl provides u een factuur als bewijs van garantie.
4. Onverminderd het bovenstaande is Supercollie.nl niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en / of grove schuld en / of verwijtbaar handelen, dan wel onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik .

 

Persoonlijke gegevens

Supercollie.nl hecht veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Uw adres en e-mail gegevens worden opgeslagen in het Supercollie klantenbestand en kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Als u het hiermee niet eens bent , gelieve ons dit via e-mail te laten weten . Uw betalingsgegevens worden beheerd door Payment Service Provider Mollie , en niet door Supercollie.nl . Supercollie.nl zal nooit klanteninformatie delen met derden .

Supercollie
Willem de Zwijgerlaan 258
1055 RE Amsterdam
Nederland