Supercollie, de “kinder-must-have”!

 

Supercollie is een coll voor kinderen, een uniek key item voor de winter, warmer dan een gewone losse coll, makkelijker dan een lange sjaal.

 

Supercollie is een accessoire die je eindeloos kunt variëren; eenvoudig met een spijkerjasje, onder je warme winterjas of gewoon nonchalant over je sweater….Supercollie is vrolijk, speels. eigenzinnig en voelt zacht aan.

KIES JE EIGEN SUPERCOLLIE

De Supercollies worden met veel liefde en aandacht gemaakt door een breierij in Nederland. De kwaliteit is 50%Katoen 50% Acryl en voelt heel zacht, warm en comfortabel aan.

Kies je eigen Supercollie in de kleurcombinatie die bij jou past! Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, verpakken wij jouw Supercollie in een mooie envelop die door de brievenbus past. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.

Mens- en Milieuvriendelijke productie
Gemaakt met liefde….

Supercollie wordt gebreid door breierij De Reuver in Boven Leeuwen-Nederland, een familiebedrijf waar het ambacht van breien sinds 1951 met trots wordt bedreven. De kwaliteit is 50% Katoen, 50% Acryl en de garens zijn ecologisch verantwoord.

www.ernadereuver.nl

Ambassadeurs

WIL JE ONS VOLGEN?

Graag houden wij jou op de hoogte over Supercollie! Schrijf je in en dan ontvang je onze nieuwsbrief. 

ONTMOET ONZE AMBASSADEURS VAN HET EERSTE UUR!

“Hoi, mijn naam is Kiki en ik ben 10 jaar. Deze Supercollie is zo fijn! Op koude dagen doe ik hem altijd aan. Ook gewoon binnen, want het staat zo leuk over een simpel T-shirt. Ik hoop dat er nog heel veel leuke printjes en kleurtjes komen van Supercollie.”

Supercollie Blog

Wij houden jou graag op de hoogte van weetjes en nieuwtjes over Supercollie!!

Bestel alvast jouw Supercollie!

Bestel alvast jouw Supercollie!

Van het ontwerp Supercollie Weps hebben wij al voorraad!  Deze Supercollie is te bestellen in de kleuren; Geel, Koningsblauw en Petrol....Wees er snel bij, want zolang deze voorraad strekt gaan ze weg voor €20,- excl verzendkosten. Vanaf september 2019 is de prijs...

Vrolijk en Speels

Vrolijk en Speels

De Supercollies zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Kies daarom je eigen Supercollie in de kleurcombinatie die bij jou past!

It’up to you!

It’up to you!

Supercollie is een kledingstuk die je eindeloos kunt variëren.  Draag je ‘m eenvoudig met een spijkerjasje of kies je voor nog meer kleur?

 CONTACT

@: info@supercollie.nl

M: +31 652393343

SUPERCOLLIE

Willem de Zwijgerlaan 258
1055 RE Amsterdam
The Netherlands

VOLG ONS

@ 2019 Supercollie.nl

 Privacybeleid

Algemene voorwaarden