Ontmoet onze ambassadeurs!

KAZIMIR

Vader Kazimir: ” Supercollie is een mooie en warme coll. Veel mensen vragen er naar door die leuke print. Het is een beetje wat het touwtje door de mouw voor wanten is; we zijn geen sjaal meer kwijtgeraakt!”

STIJN

“Hoi ik ben Stijn en ik draag mijn Supercollie heel vaak. Ik was de eerste met een Supercollie en veel meisjes uit mijn klas hebben er nu ook een. Marie-Jose is mijn stiefmoeder en heeft Supercollie ontworpen samen met Lisa. Ik draag hem buiten en binnen. Supercollie zit heel lekker!

Groeten, Stijn.”

BENJI

PLEUN

“Ik ben heel blij met mijn Supercollie. Hij is heel lekker warm en ik draag hem niet alleen onder een jas. Maar ook gewoon over mijn T-shirt als kledingstuk. Er zijn kinderen die het heel leuk vinden, maar er zijn ook kinderen die het niet leuk vinden, maar ik vind het in ieder geval wel leuk.”

KIKI

“Deze Supercollie is zo fijn! Op koude dagen doe ik hem altijd aan. Ook gewoon binnen, want het staat zo leuk over een simpel Tshirtje. Ik hoop dat er nog heel veel leuke printjes en kleurtjes komen van Supercollie!”

ABBY

PETRAN

“Toen ik Supercollie droeg, vond ik hem gelijk lekker zitten. Hij is gemaakt van een lekker stof en je merkt niet eens dat je hem aan hebt. Maar toch blijft je nek warm. Ideaal!!”

FIGUELEINE

“Ik woon vlakbij Amsterdam en speel het liefste buiten! Ik fiets naar al mijn vriendinnen of ga naar het strand. Daar waait het altijd en dan is mijn Supercollie mega handig en warm! Oh ja, ik heet Figueleine en ben 10 jaar, doeiiiii.”

LEEN

“Deze Supercollie is zo fijn! Op koude dagen doe ik hem altijd aan. Ook gewoon binnen, want het staat zo leuk over een simpel Tshirtje. Ik hoop dat er nog heel veel leuke printjes en kleurtjes komen van Supercollie!”

ZITA

“Ik vind de supercollie leuk staan en hij is lekker warm. Als het einde van de dag wat frisser wordt heb ik een lekkere warme nek en rug, maar ik hoef niet helemaal een jas aan.”

 CONTACT

@: info@supercollie.nl

M: +31 652393343

SUPERCOLLIE

Willem de Zwijgerlaan 258
1055 RE Amsterdam
The Netherlands

VOLG ONS

@ 2019 Supercollie.nl

 Privacybeleid

Algemene voorwaarden