Supercollie is een losse coll die je draagt inplaats van een sjaal. Je draagt hem onder een jas, maar het hoeft niet. De vrolijke flap voor en achter houden jou lekker warm. Hij staat ook super leuk over een sweater. One size fits almost all!

Supercollie was eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, voor jongens en meisjes. Inmiddels wordt hij ook gedragen door volwassenen….dus One size fits almost all!

Supercollie is vrolijk, speels en eigenzinnig. Smaakvol, maar niet ingetogen. 

Supercollie is een accessoire, die kinderen zo vaak dragen als hun lievelingstrui. Omdat hij zo leuk, zo mooi, maar vooral; zo fijn is.

De kwaliteit is  50% katoen, 50% acryl en voelt zacht aan. Dus….terwijl jij er cool wil uitzien, zorgen wij voor een Supercollie die nooit jeukt en comfortabel aanvoelt.

 

 

 

ONTWORPEN EN GEMAAKT MET LIEFDE EN AANDACHT

ETISCH VERANTWOORDE PRODUCTIE & MATERIALEN

 

Mode is super leuk, maar helaas komen er nog steeds veel misstanden voor bij de productie van kleding. Veel kledingarbeiders werken onder slechte omstandigheden voor te weinig geld. Daarbij is de kledingindustrie de op een na meest vervuilende industrie ter wereld. We zijn dan ook heel trots dat wij in Nederland de Supercollie op een eerlijke en duurzame manier laten maken en dat de garens met de daarbij behorende processen gecertificeerd zijn, wat betekent dat we de aarde en de mens alleen maar goed doen.

Een slapend

idee wakker

gemaakt…

 

Na het afronden van mijn studie aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, Fashion Design, heb ik jarenlang met veel passie en plezier gewerkt als mode- en grafisch ontwerper voor diverse modemerken. Vele mooie collecties zijn de revue gepasseerd en het werd tijd voor creëeren van een product naar mijn eigen visie. 

Op mijn zoektocht naar inspiratie ontmoette ik Lisa. Lisa is programmamaker en kinderboekenschrijver van oa de kinderboekenserie over de Oppasninja. (www.lisaboersen.nl) Ze loopt over van ideeën en die stapelen zich op in notitieboekjes. Het idee voor een Supercollie diende zich daar ook aan, de naam was te leuk om op te geven, het product de moeite om – wie weet – ooit in de markt te zetten.

Tijdens vele kopjes koffie hebben wij samen het slapende idee van Supercollie wakker geschud. Ontwerpen begonnen zich te vormen, contacten met breierijen werden gelegd, strategieen werden uitgezet en zo werd Supercollie als product en label geboren en vertegenwoordig ik, Marie Jose, zelfstandig Supercollie naar buiten. 

 

 

 CONTACT

@: info@supercollie.nl

M: +31 652393343

SUPERCOLLIE

Willem de Zwijgerlaan 258
1055 RE Amsterdam
The Netherlands

VOLG ONS

@ 2019 Supercollie.nl

 Privacybeleid

Algemene voorwaarden