Supercollie, de “kinder-must-have”!

Supercollie is een coll voor kinderen, een uniek key item voor de winter, warmer dan een gewone losse coll, makkelijker dan een lange sjaal.

Supercollie is een accessoire die je eindeloos kunt variëren; eenvoudig met een spijkerjasje, onder je warme winterjas of gewoon nonchalant over je sweater….Supercollie is vrolijk, speels. eigenzinnig en voelt zacht aan.

Dat maakt Supercollies, in de woorden van een tienjarige fan; “heel cool en knus”. Precies zoals wij Supercollie hebben bedoeld.

Liefs,

Lisa en MarieJose

Onze Collectie

De ontwerpen van Supercollie zijn het hele jaar door leverbaar. Hoewel de collectie zich wel blijft vernieuwen, verandert die niet perse per seizoen. Een ontwerp is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Sommige ontwerpen nemen we opnieuw in productie, voor anderen komen nieuwe ontwerpen in de plaats.

Mens- en Milieuvriendelijke productie
Gemaakt met liefde….

Supercollie wordt gebreid door een breierij in Nederland, een familiebedrijf waar het ambacht van breien sinds 1939 met trots wordt bedreven. De kwaliteit is 50% Katoen, 50% Acryl en de garens zijn ecologisch verantwoord.

Ambassadeurs

WIL JE ONS VOLGEN?

Graag houden wij jou op de hoogte over Supercollie! Schrijf je in en dan ontvang je onze nieuwsbrief. 

ONTMOET ONZE AMBASSADEURS VAN HET EERSTE UUR!

“Hoi, mijn naam is Kiki en ik ben 10 jaar. Deze Supercollie is zo fijn! Op koude dagen doe ik hem altijd aan. Ook gewoon binnen, want het staat zo leuk over een simpel T-shirt. Ik hoop dat er nog heel veel leuke printjes en kleurtjes komen van Supercollie.”

ONTWERP JE EIGEN SUPERCOLLIE!

Klim in je designpen en ontwerp het meest vernieuwende en creatieve ontwerp dat je bedenken kunt. Misschien eindig jij op de eerste plaats met een bijbehorende eerste prijs; het winnende ontwerp gepresenteerd én verkocht op deze website.  Maak er iets moois van!

Supercollie Blog

Wij houden jou graag op de hoogte van weetjes en nieuwtjes over Supercollie!!

Bestel alvast jouw Supercollie!

Bestel alvast jouw Supercollie!

Van het ontwerp Supercollie Weps hebben wij al voorraad!  Deze Supercollie is te bestellen in de kleuren; Geel, Koningsblauw en Petrol....Wees er snel bij, want zolang deze voorraad strekt gaan ze weg voor €20,- excl verzendkosten. Vanaf september 2019 is de prijs...

Vrolijk en Speels

Vrolijk en Speels

De Supercollies zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Kies daarom je eigen Supercollie in de kleurcombinatie die bij jou past!

It’up to you!

It’up to you!

Supercollie is een kledingstuk die je eindeloos kunt variëren.  Draag je ‘m eenvoudig met een spijkerjasje of kies je voor nog meer kleur?

 CONTACT

@: info@supercollie.nl

M: +31 652393343

SUPERCOLLIE

Willem de Zwijgerlaan 258
1055 RE Amsterdam
The Netherlands

VOLG ONS

@ 2019 Supercollie.nl

 Privacybeleid

Algemene voorwaarden